Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Nu är det Charlotte Perrellis tur att få sina låtar tolkade i TV4:s "Så mycket bättre". "Det var nästan det häftigaste av alltihop", säger hon. Arkivbild.

Perrelli: "Blev helt blåst av stolen"

Trötthet och tung kropp hindrade inte Charlotte Perrelli – hon njöt till fullo av "Så mycket bättre"-inspelningen, trots ett barn i magen.

Charlotte Perrelli har blivit mamma igen – men graviditeten var inte lätt. Hon drabbades av den sällsynta komplikationen vasa previa, som kräver ett planerat kejsarsnitt, annars uppstår en blödning som riskerar barnets liv.

Under inspelningen av "Så mycket bättre" hade magen börjat märkas under kläderna, men Charlotte Perrelli var lyckligt ovetande om komplikationen.

- Då kändes det som en vanlig graviditet. Jag var lite trött, annars var det inga konstigheter, berättar hon.

"Som 'Big brother'?"

Till en början var schlagerstjärnan nervös över att bosätta sig på pensionat Grå gåsen, med människor hon inte kände, ständigt filmad av ett tv-team och utan möjlighet att åka hem.

- Jag var lite nojig innan, jag tänkte "ska jag bli inlåst här som i 'Big brother?'".

- Men vi hade otroligt roligt, och alla artister var i exakt samma situation, vilket gjorde att vi stöttade varandra, berättar Perrelli.

Graviditeten gjorde att hon fick stå över aktiviteter som vattenskidor och fotboll, men hon höll ändå humöret uppe. På lördag är det Charlotte Perrellis tur att få sina låtar tolkade, dessutom utlovar hon personliga berättelser som få känner till. Det här sker parallellt med att hon är bokaktuell med biografin "Flickan från Småland".

- Jag tror att folk som läser boken och ser "Så mycket bättre" kommer att få en annan förståelse för mig. Man kan ha följt mig i pressen i 25 år, men när någon annan skriver om en är det den personens bedömning som hålls fram, säger Charlotte Perrelli.

Tårar och känslor

Allra bäst med att vara med i programmet tycker Perrelli trots allt är låttolkningarna.

- Man har lagt ner enormt många timmar i studion och slagit knut på sig själv för att det ska vara nytt och fräscht, men man glömmer bort att man själv ska få den här fina gåvan.

- Jag blev helt blåst av stolen över vissa tolkningar, tårarna började rinna och jag kände att fy fan vad bra, mycket bättre än originalversionen.

"Så mycket bättre" sänds i TV4 på lördag klockan 20.00.