Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/12

Per Gessle ger fyra nyinsatta spelningar på Solgården

Det sa bara Crash! Boom! Bang! så var biljetterna till Per Gessles unplugged-gig på Solgården i Tylösand slut. Men nu släpps biljetter till fyra nyinsatta spelningar.

Det var i fredags som biljetterna till pop-kungens spelningar på det egna hotellet släpptes.

Snart kraschade både hemsidan och telefonledningarna på grund av överbelastning. Bara några minuter efter biljettsläppet var alla fyra konserterna slutsålda.

Nu har Per Gessle och hans band bestämt sig för att ge fler fans chansen genom att ge ytterligare fyra spelningar på Solgårdens lilla scen. Tillgången på biljetter är även den här gången starkt begränsad på grund av coronasituationen.

Biljetterna släpps på måndag, den 7 juni, klockan 12. De nya konserterna blir samtliga under juli månad, närmare bestämt den 21, 22, 28 och 29 juli.

Vad det blir för låtar är ännu en hemlighet.

– Jag har en jättelång lista jag ska ta med mig till replokalen. Det blir mycket svenskt, såklart – Gyllene och låtar från hela min karriär, sa Per Gessle till Hallandsposten vid en intervju häromdagen.

När beslutet om de fyra nya akustiska konserterna tillkännagavs uttalade sig Per Gessle också i ett pressmeddelande:

”Fantastiskt kul att så många är intresserade och vill vara med. Vi tänker leverera ett pärlband av akustiska och avslappnade sommarlåtar under förhoppningsvis ljuvliga kvällar nere i Tylösand”, säger han.