Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Ulrik Munther.

Ulrick Munther spelar på RIX FM-festival

Ulrik Munther, 17, uppträder i kväll på RIX FM-festivalen i Halmstad i sällskap av Eric Saade, Jay Smith, Eric Amarillo, Erik Segerstedt samt Vincent och Loreen.

Hur är det att turnera runt med Eric Saade, Jay Smith och de andra?

– Jag tycker det är roligt. Man börjar ju vänja sig nu efter sex, sju gånger. Nu vet jag hur allt fungerar och kan gå ut på scen och bara ha kul. Alla i gänget är jättetrevliga, både de på scen och alla bakom.

Är de snälla mot dig? Eric Amarillo är ju gammal nog att vara din pappa.

– Haha, ja, jag vet inte hur gammal han är, 40? Men jag tycker att det är en bra spridning i åldrarna. Fast är man inte med på efterfesterna så träffas man inte så ofta, och eftersom jag är 17 brukar jag inte gå på dem, jag har inte så mycket att göra där.

Vad kommer dina fans att få höra?

– Jag får tyvärr bara köra två låtar, så det blir ”Boys don’t cry” och ”Born this way”, som jag kör i en akustisk version för att försöka få i gång lite allsång. Jag brukar få väldigt bra respons på den.

Vad har du mer på gång i sommar?

– Jag ska släppa en platta som jag har jobbat med under ett år. Jag har skrivit mycket av materialet själv, och en del tillsammans med mina co-writers.

När kommer den?

– 24 augusti. Jag får mycket publicitet under den här turnén, så är det en väldigt bra period att släppa den i. Går det inte bra har jag inget att skylla på.