Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/15

Titiyo drog fullt hus i duggregn

Efter en intensiv vår och sommar landade Titiyo på ett fullsatt Stålboms på lördagskvällen i blåst och duggregn.

Landets souldrottning Titiyo gjorde succé under sin Sverigeturné i vintras och våras – den första turnén på sju år. Expressen skrev att att hon “sprider solsken” och det passade bra på lördagskvällen när vädret fortsatte att låtsas att det är höst.

I sommar har Titiyo spelat på festivaler och mindre ställen, bland annat på Stockholm Music & arts, Storsjöyran i Östersund, Kulturkalaset i Göteborg och Peace & Love i Borlänge. 

Titiyo har ett framgångsrikt år bakom sig. Hennes Grammis-nominerade album "13 gården” släpptes hösten 2015 och hyllades av recensenterna som var lyriska över hennes nya material på svenska.

Hon har sagt att hon tycker det känns "härligt känslosamt" när hon sjunger på svenska och att det "känns viktigt att texterna når fram till publiken". Att hon sjunger på svenska istället för på engelska har hon tidigare tackat tv-programmet "Så mycket bättre" för.

Förband var Hush Forever med Sebastian Lilja från Höganäs. Han lägger just nu sista handen vid sin debutplatta som han hoppas kommer ut före årsskiftet.