Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Stor konsert i Varberg flyttas till 2022

Över 2 000 biljetter hade sålts enligt lokala arrangören Björn Nohlgren.

Som väntat sätter coronapandemin stopp även för turnén med Petter, Magnus Uggla och Miss Li. Trion kommer inte till Varberg i sommar utan först samma helg nästa år, fredagen den 5 augusti 2022.

– Vi vågar inte chansa, säger Björn Nohlgren på Nöjet Konsert, som arrangerar evenemanget ihop med Blixten och Live Nation.

– Nästa 60 procent av biljetterna har redan sålts, alltså över 2 000 stycken, fortsätter Björn Nohlgren.

Biljetten gäller nästa år

”Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna”, skriver arrangörerna i ett mejl till biljettköparna.

– Köpt biljett gäller, påpekar Björn Nohlgren.

Petter, Magnus Uggla och Miss Li var ursprungligen bokade till sommaren 2020. Nöjet Konsert har sedan tidigare tvingats att flytta fram Lars Winnerbäcks konsert i Varberg för andra året i rad, men Björn Nohlgren är inte orolig för ekonomin.

– Nöjet Konsert är ett stabilt företag. Vi har sökt bidrag av Kulturrådet för att kunna komma igång snabbt efter pandemin, men har inte fått besked ännu.

Nya datum för turnén

Hela turnén ställs in och de nya datumen för resten av Sverige är: Vadstena 9/7, Öland 10/7, Rättvik 23–24/7, Stockholm 28/7, Helsingborg 29/7, Göteborg 6/8 (Trädgårdsföreningen), Uppsala 19/8, Huskvarna 20/8 och Örebro 26/8.