Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/3

Robert Wells skriver på en ny självbiografi

I sin kommande självbiografi anklagar sommarhallänningen Robert Wells en turnéproducent för förskingring.

2003 gav pianisten Robert Wells ut memoarerna "Mitt liv som komphund", men i september släpper han den nya självbiografin "Blod, svett och toner".

Ambitionen är att den ska fungera som en instruktionsbok till unga musiker som vill slå i genom.

– Det är så lätt att det bara blir skryt och skrävel och "sedan gjorde jag det och det". Det är meningen att den ska ge en ganska osminkad bild av vår bransch. Det finns inga genvägar, jag har blivit blåst ganska många gånger av arrangörer, säger Robert Wells i TV 4:s "Efter fem ".

LÄS MER: Tre Wells delar scen med Michael Bolton

"Robban" berättar bland annat om hur hans Rhapsody in rock"-turné med Michael Bolton, som bland annat kördes i Varberg sommaren 2016, nästan inte blev av.

– Två veckor före premiären uppdagades det att en medproducent hade stulit en ganska rejäl summa pengar ur kassan. Då pytsade jag in och såg till att alla hade jobb, vi genomförde turnén och det sved till, men det var värt det, berättar han.

Robert Wells och hans fru Maria har hus i Falkenberg och är ofta där. I höst firar Robert 50 år som pianist, 40 år som artist och gör en turné med det 30-årsjubilerande konceptet "Rhapsody in rock", men stannar inte till i Halland.

LÄS MER: Michael Bolton utklassad av LaGaylia