Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/8

Mello-trean John Lundvik till Köinge

Den som vill höra bröllopslåten som skrevs till Kronprinsessans bröllop kan bege sig till Köinge bygdegård den 5 oktober.

John Lundvik slog igenom i Melodifestivalen i år när han kom trea med "My turn", som han har skrivit ihop med Anna-Klara Folin och Jonas Thander.

När 35-åringen kommer till Köinge bygdegård utanför Falkenberg den 5 oktober kan ni räkna med att han även sjunger "When you tell the world you're mine". Den var John Lundvik med och skrev till Björn Skifs och Agnes Carlsson, som framförde den på kronprinsessan Victorias vigsel.

I sommar har han bland annat sjungit för just kronprinsessan under Victoria-dagen i Borgholm och har även synts i tv från nationaldagsfirandet på Skansen, i "Sommarkrysset" från Gröna Lund och i "Lotta på Liseberg".

John Lundvik är född i London, men uppvuxen i Växjö. Innan han satsade på en artistkarriär var han sprinter, med ett personbästa på 10,84 på 100 meter (satt 2006).

Konserten i Köinge arrangeras av Okome Bygdegårdsförening. Samma plats gäller för "En kväll med schlager" den 16 november, med lokala artister som Marcus Helmer Gustafsson kompade av musikerna i Tongivarna.