Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Mariettes genrep lät otroligt bra

"Man!!!" Mariette kunde inte hålla tillbaka ett litet fniss när fläktvinden nästan fick henne att lyfta från scengolvet vid torsdagskvällens repetition inför Mello-finalen på lördag.

Miss Li, som inte bara har skrivit låten ("Don't stop believing") utan även har sytt Mariettes scenkläder, har förlängt det redan tidigare låååånga släpet och det krävs att Harplinge-tjejen står stadigt på scengolvet, för fläktvinden är stark.

Mariette var supernöjd med numret, kläderna och allt annat vid deltävlingen i Malmö, men förklarar att hon och teamet kände att NÅGOT nytt måste de väl ändå testa i finalen. Därav det förlängda släpet.

Det lät otroligt bra om halländskan när det, sent omsider, blev hennes tur att inta scenen för ett första genomdrag av numret inför finalen. Hon strålade vid pressträffen tidigare under torsdagen och hon strålade på scenen. Och hon njuter i fulla drag av hela situationen.

- Äntligen är vi här! säger hon och tittar sig omkring i arenan.

Under Idol-tiden 2009 sjöng hon i Globen, men Friends är utan konkurrens den absolut största arena hon sjungit i.

- Det är en vinst bara att ha kommit hit, säger hon, men tänker för den sakens skull inte sitta nöjd med det. Siktet är inställt på en topplacering.

Oavsett hur det går på lördag så har Mariette fått sin första stora hit med sin festivallåt, som redan spelats flitigt i radio.

- Jättekul! tycker Mariette, men avslöjar att hon faktiskt inte hört det med egna öron än.

- Det är alltid kul att höra sig själv på radio, så jag längtar lite efter det, säger hon med ett leende.

Startnumret är elva på lördag - kom ihåg det!