Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/9

Laleh till Societetsparken i juli

Laleh kommer till Varberg under sin nästa turné, sommaren 2019.
– Förra gången var det ett oerhört tryck, säger arrangören Björn Nohlgren.

Senast Laleh stod på scen i Societetsparken var den 14 juli 2017, inför närmare 4 000 åskådare.

– Ja, det var slusålt långt före konserten. Laleh är superproffsig och vi vet att hon levererar en bra show, fortsätter Björn Nohlgren på Nöjet Konsert AB.

För två år sedan hade Laleh Pourkarim just släppt albumet "Kristaller", med hits som "Aldrig bli som förr" och "Bara få va mig själv" – som snart har streamats 50 miljoner gånger bara på Spotify.

Till Varberg kommer hon den 12 juli, med ett färskt album i bagaget, det sjunde i ordningen. Den 18 januari får fansen en första försmak, när singeln "Tack förlåt" släpps.

"Den här skivan kommer kanske bli en av de starkaste skivor jag gjort med mycket variation vilket är ännu roligare när man spelar live!”, berättar den 36-åriga sångerskan och låtskrivaren i ett pressmeddelande.

Varberg är en av bara elva konserter på Lalehs egen turné, som inleds i Helsingborg den 28 juni, stannar till i Trädgårn i Göteborg den 19 juli och avslutas i Karlskrona den 3 augusti.

Societetsparken hör till de mindre spelplatserna.

– Vi har jobbat stenhårt för att få med Varberg. Vi vill ha variation i storlek och en personlig upplevelse och då är Societetsparken bättre än Fästningshörnan, förklarar Björn Nohlgren och jämför med Vadstena slott och Borgholms slottsruin.

Biljetterna till sommarens konserter (se nedan) släpps på onsdag den 12 december.

"Inget går upp emot sommarkvällar och musik! Jag har verkligen hunnit längta och sakna publiken jättemycket och så alla musiker och allt kul med bild och ljus kring konserterna. Vi har roligare för varje år", skriver Laleh i pressmeddelandet.

28/6 Helsingborg (Sofiero slott), 29/6 Stockholmsfestivalen Lollapalooza, 12/7 Varberg (Societetsparken), 13/7 Borgholms slottsruin, 17/7 Rättvik (Dalhalla), 19/7 Göteborg (Trädgårdsföreningen), 20/7 Vadstena slott, 26/7 Hudiksvall (Hudikkalaset), 27/7 Docksta/Kramfors (Skulebergets naturscen), 2/8 Huskvarna (Folkets park) och 3/8 Karlskrona Skärgårdsfest.