Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/4

Körberg, Hoffsten och Uno tillbaka på Fridas

Daniel Lemma kommer till Majas vid havet och Fridas i Kärradal satsar på återvändarna Tommy Körberg, Louise Hoffsten och Uno Svenningsson.

Körberg sjunger på Fridas för 17:e året i rad och gästar denna gång krogen norr om Varberg under fem kvällar: 2–4 och 8–9 juli.

– Tommy har betytt allt för oss, sa krögaren Kerstin Hasslöv i en intervju i samband med att Körberg lockade med sig Hollywoodparet Lasse Hallström och Lena Olin till Kärradal.

LÄS MER: Körberg firade 70-årsdagen på Fridas

Innan Uno Svenningsson blandar sololåtar med hits från tiden i Freda' den 18–19 juli blir det en kväll med covers spelade av The Band You Know den 13 juli.

Fridas avslutar säsongen med ytterligare en känd artist som har förgyllt kvällarna nära havet i Kärradal, nämligen Louise Hoffsten den 28 juli. Hon backas upp av Richard Krantz på gitarr och lapsteel.

Majas vid havet, i Apelviken, har desto fler konserter bokade och den senaste är med Daniel Lemma & Hot This Year den 4 juli.

LÄS MER: Carola till Majas vid havet 2019

Den här gången ska göteborgaren som slog igenom med ”If I used to love you” i filmen ”Jalla Jalla” klämma in ett besök i Varberg mellan spelningar på Öland och i Oskarshamn, med ett reggaekollektiv där blåsarna Joakim Rolandsson (altsaxofonist i Bohuslän Big Band) och Niclas Carlsson (trombonist i Second Line) är mest kända i jazzkretsar.

Daniel Lemma är aktuell med sitt åttonde studioalbum, ”Punch of love”, som är fullt av nyskrivna låtar med reggaerytmer.

LÄS MER: Amanda Jensen gör debut på Majas

http://www.hn.se/1.14080577

http://www.hn.se/1.6937068