Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
1/11

Country och Rock 'n' Roll i Societetsparken

- Det är sommar och nice överallt, säger Jerry Williams en timme före konserten i Societetsparken i Varberg. Jill Johnson har stått på scen i en dryg timme och stämningen är på topp där ute.

Fredagskvällen bjöd på två konserter med det två stjärnorna som möttes när Jerry Williams medverkade i tv-programmet Jills veranda. En given succé och Varberg lyckades locka båda två att göra varsin sommarspelning där Jill Johnson gör ett inhopp i Jerry Williams sommarturné. Enligt arrangören en specialgrej för en mer mogen publik men också en av sommarens största konserter i Halland.
Jerry Williams vill dock inte kalla sommarens totalt 18 spelningar för en "sommarturné".

– Parkturné kanske. Det är alltid kul att lira utomhus. Vi gör några helger för att det är segt att bara gå och dra och det är ett helt annat stuk än Scala, säger han på sin utpräglade stockholmska som hans publik älskar.

Med "Scala" menar han Scalateatern i Stockholm där han under våren dragit fulla hus med sin krogshow "Man måste få lira" som fortsätter till hösten.

Jill Johnson inledde sommaren med att spela in "Så mycket bättre" som ska sändas i höst på TV4. Efter Varberg väntar Trollhättan, Gröna Lund och Gotland innan konserthusturnén startar i slutet av september då hon även har släppt sitt nya album.