Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Martina Haag ska snöra på sig dansskorna i vår.

Martina Haag klar för "Let's dance"

Ryktena visade sig stämma – Martina Haag är en av deltagarna i "Let's dance". Författaren säger själv att hon saknar "rytmgen".

Vårens "Let's dance" börjar fyllas på med kändisdeltagare. Nu bekräftar TV4 att författaren och skådespelerskan Martina Haag ska vara med i programmet.

- Jag har fått frågan jättemånga gånger men alltid tackat nej för jag har tänkt att jag inte har en chans, jag är verkligen inte bra på att dansa, säger Martina Haag till TT.

- Även om jag blir uppbjuden av någon supersnitsig dansare som säger "kom igen, du har inte dansat med mig", så släpper han innan låten är slut, skakar på huvudet och går till baren. Jag har det verkligen inte i mig.

Hon berättar att hon till slut valde att tacka ja till "Let's dance" för att få en chans att i alla fall bli "lite bra" på att dansa.

- Man har ju bara ett enda liv. Någonstans är det spännande att göra något som man egentligen inte vågar. Det är en skräckblandad förtjusning, lite som grönmögelost – både obehagligt och mysigt.

Martina Haag ska dansa med proffsdansaren Tobias Bader. De har redan börjat träna och hon säger att han har "en ängels tålamod".

- Han är jättebra. Det som vi förlorar på mig tar vi igen på honom, säger Martina Haag.

"Let's dance" får säsongspremiär den 23 mars. TV4 har tidigare bekräftat att Gunde Svan, Britt Ekland, Viktor Frisk och Margaux Dietz ska vara med i programmet.