Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Måns Zelmerlöw säljer sin lyxlägenhet

Måns Zelmerlöws lyxiga lägenhet i Stockholm är till salu. Lägenheten säljs av kändis-mäklaren Niklas Berntzon och enligt honom har flera tusen personer redan spanat in lägenheten. Men enligt mäklaren är det med vemod stjärnan säljer lägenheten. – Han har trivts otroligt bra. Nu är det världen som drar i honom. Så han säljer med lite vemod, säger Niklas Berntzon.

Den före detta Allsång på Skansen-ledaren och schlagerstjärnan Måns Zelmerlöw ska flytta från sin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm.

Det är tv-mäklaren Niklas Berntzon som ansvarar för försäljningen av lyxvåningen på 105 kvadratmeter och enligt honom är det speciella med lägenheten ljuset och utsikten över Stockholm. 

– Det som verkligen slår emot en när man kommer upp är ljuset. Att vara över träd och hustak plus att det är fönster åt både öst och väst ger en väldig extra rymd, säger Niklas Berntzon.

Måns har trivts "otroligt bra"

Utgångspriset ligger på närmare 10 miljoner kronor och spekulanterna har hittills varit många, trots att annonsen bara legat ute sedan i fredags. 

– Jag lade ut bostaden på nätet igår. Och redan nu har flera tusen varit inne och tittat, säger Niklas Berntzon. 

Och enligt mäklaren är det med tungt sinne Måns Zelmerlöw beslutat sig för att lämna lägenheten och sälja den.

– Han har bara bott här i några år, men han har trivts otroligt bra. Nu är det världen som drar i honom. Så han säljer med lite vemod, säger Niklas Berntzon. 

Vill undvika nyfikna fans

Han berättar att många även kontaktat honom för att boka privata visningar. Och till Måns Zelmerlöws fans besvikelse blir det enbart privata visningar. 

– Vi får se hur många som kastar sig in i ett budkrig. Men här blir enbart privata visningar. Annars blir det kaos och många nyfikna fans som kommer, säger Niklas Berntzon. 

Enligt mäklaren är den stora öppna våningen perfekt för sociala sammanhang, och han menar att köparen får vänta sig att många vänner vill komma på besök i lägenheten. 

– Våningen är verkligen extremt bra för sociala sammanhang. Stort och öppet. Så man kan förvänta sig att kompisarna kommer köa för nästa middagsbjudning. Dessutom finns ett stort härligt loft där gästerna kan övernatta. Med utsikt över kök, matplats, vardagsrum och Måns flygel där han skrivit stora hits.