Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Louise Hoffsten åker på sommarturné i folkparkerna. Arkivbild.

Louise Hoffsten åker på sommarturné

En avskalad svensk bluesdrottning, en skräpmusikal och en Astrid Lindgren-klassiker med ny musik. Det är några av arrangemangen i folkparkerna i sommar.

Folkets hus och parker har presenterat sitt program för sommaren. I det finns bland andra bluesdrottningen Louise Hoffsten, som gör en rad intima och avskalade konserter i folkparkerna.

"Jag är väldigt glad att få vara tillbaka i folkparkerna igen, det är något alldeles speciellt att möta publiken där. Publiken kommer att få höra låtar ur hela min repertoar, både nytt och gammalt", säger hon i ett pressmeddelande.

För den yngre publiken finns Teater Pegasus uppsättning av Astrid Lindgrens "Mio min Mio", med nyskriven musik. I pjäsen får publiken vara med på scenen för att hjälpa Mio och Jum-Jum att besegra riddar Kato.

Skräp är temat för familjemusikalen "Det stora sopäventyret" där vännerna Pricksan, Labbe och Mulle störtar med en luftbalong i havet och möter ett enormt sopberg.

Dessutom bjuder folkparkssommaren på 30-årsjubilerande The Refreshments och trollkonster med Malin Nilsson, som vunnit både de svenska och de nordiska mästerskapen i magi.