Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Håkan Hellströms nya video är här

Statisterna spelar huvudrollen i videon till Pärlor.

Nu börjar peppen på allvar inför Håkan Hellströms två konserter på Scandinavium den 25 och 26 och november. På fredagen kom den pinfärska videon till Pärlor, en låt hämtad från Håkans senaste album Du gamla du fria. 

I videon syns Håkan Hellström först sitta på ett nästan folktomt ölhak för att sedan hamna i en drömlik miljö där han förgäves få kontakt med en olika människor som vänder sig bort med tomma, ledsna blickar.

- Håkan hade sett ett enastående TV-framträdande med James Brown som idén kommer ifrån och den känslan passade väldigt bra till den här låten, berättar regissören Daniel Eskils som tidigare gjort videor till Håkans låtar För en lång lång tid och Dom kommer kliva på dig igen.

LÄS MER: Här spelar Håkan Hellström i höst

LÄS MER: Ungdomarna: Vem är Håkan Hellström?

Daniel Eskils fortsätter:

- Sen var barscenen något som kom till i processen och jag gillar hur omaka de två miljöerna är. Förutom Håkan som alltid levererar med sin mimik så är jag oerhört imponerad av statisternas insats också. Alla som har jobbat med den här videon har vänt ut och in på sig själva vilket jag är väldigt tacksam för, berättar Daniel Eskils. 

Nyligen blev det klart att Håkan Hellströms byter bokningsbolag från Live Nation till FKP Scorpio. I samband med bytet uppgavs av man planerade en rad stora konserter nästa sommar.