Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Här är alla deltagare i "Biggest loser VIP": Pekka Lindmark, Kalle Moraeus, Carl Jan Granqvist, Gunilla Persson, Magnus Schönberg, Alexandra Zazzi, Alexandra Louthander och Erik Hörstadius. Pressbild.

Gunilla Persson om vikten: "Förfärligt"

Åtta kändisar ska bli en och flera kilo ska bli färre. Men "Biggest Loser VIP" är jobbigt på fler plan än det fysiska.

Med bara kilo att förlora gav sig Gunilla Persson, Kalle Moraeus, Alexandra Zazzi, Carl Jan Granqvist, Erik Hörstadius, Pekka Lindmark, Alexandra Louthander och Magnus Schönberg in i den kommande säsongen av "Biggest loser VIP". Genom att lägga om sin kost och träna stenhårt gör kändisarna upp om en förstaplats i tävlingen.

Hollywoodfrun Gunilla Persson berättar att hon inte alls mådde bra före inspelningen, och kläderna satt inte längre som de gjorde förr.

- Jag hade tio kilo att förlora, vilket jag aldrig har haft förut, för jag är en smal person, säger hon.

- Men jag lät ändå de här kilona smyga sig på och helt plötsligt kom jag inte i mina kläder. Jag tänkte "det här är förfärligt, jag kan inte ha hela min garderob". Och var tvungen att ha "spanx" för att inte se gravid ut.

"Helt besatt"

Efter att programmet spelats in var det en ny Gunilla som kom ut på andra sidan.

- Det är det bästa som har hänt mig. Jag har räddat min kropp från att falla ihop, säger hon.

Kalle Moraeus befann sig även han på ett "all time high" när han tackade ja till programmet, och till en början var det tufft att få ordning på kroppen.

- Men sedan får man en sådan jävla feedback när man börjar tappa vikt, man blir helt besatt av det, säger Moraeus.

Fri från insulin

Men att lägga om sin livsstil var inte det enda tuffa elementet i programmet.

- Det är väldigt utlämnande att visa upp sådana här personliga saker, man har inga kläder på sig, man gör obekväma prylar. Det är tävlingar och jag hatar att tävla, jag har ingen tävlingsnerv överhuvudtaget, säger han.

Mest imponerad är Kalle Moraeus av Carl Jan Granqvist, som har diabetes och efter två och en halv veckas intensivt tränande blev fri från insulin.

- Att vara över 70 år, komma hit och träna – och han tränade jättehårt... jag är jätteimponerad, säger Moraeus.

"Biggest loser VIP" har premiär den 24 september i TV4.