Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/23

Glad musikfest med regnstänk

Det blev en lyckad musikfest på Klockarevallen i Okome i torsdags kväll - där det fanns något för alla smaker och generationer.

Klockarevallen i Okome stod i torsdags kväll värd för det största evenemanget i Bygdegårdsföreningens historia. Det blev en kväll med omväxlande duggregn och uppehåll men med behagliga temperaturer. Regnet var dock inget som besvärade publiken som kommit för att lyssna på kvällens artister. 

"Här finns verkligen något för alla i kväll" konstaterade flera av besökarna.

Flera hade med sig egna stolar men de flesta förblev stående och gungade med i musiken. Humöret var på topp och alla generationer blandades. 

Arrangörerna hade tagit tillvara Klockarevallens fina gräsmattor för att bygga både scen och serveringstält. 

Den skönsjungande gruppen Tongivarna inledde kvällen och följdes av det mer rockiga Falkenbergsbandet I Am Nova som uppmanade publiken att komma närmare scen. 
West of Eden berättade om sommarstugan vid den halländska kusten och fick publiken med sig i sin svängiga irländska folkpop.

Strax efter klockan 21 steg kvällens huvudartist upp på scen med en energi och glädje som smittade av sig. Timo Räisänen verkade dessutom särskilt glad över att vara i just Okome denna kväll. Han spelade låtar från sitt kommande album "Tro, hat, stöld" och berättade roliga historier. Den kommande skivan blir hans åttonde skiva men samtidigt den första med eget material på svenska.