Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Fanny från Falkenberg deltagare i "Robinson"

– ”Robinson” har förändrat hela mitt liv. Det är tusen gånger tuffare än du kan ana! I nästa vecka drar överlevnadsserien igång igen i TV 4 och en av deltagarna är Fanny Castelius med rötterna i Falkenberg.

Fanny bor i Falsterbo sedan två år men är född och uppvuxen i Falkenberg.

– Jag bodde där fram till jag började gymnasiet i Båstad. Men jag är ofta i Falkenberg eftersom mina föräldrar bor kvar där.

Varför är du med i " Robinson ?

– Jag kände att det skulle vara ett spännande äventyr och att jag ville vara med i en tv-produktion. Jag skickade in ansökan och pang! bom! så var jag med.

Det är väl många som söker dit, varför tror du att just du kom med?

– Jag är väldigt positiv och glad och är mig själv. Jag är nog en stark karaktär.

Vad gör du när du inte medverkar i tv-tävlingar på öde öar?

– Jag har varit butikschef och personalansvarig för nio butiker inom Vero Moda i fyra och ett halvt år. Men nu har jag startat eget företag där jag bloggar, har en egen kollektion av kläder och jobbar som modell.

Det låter som att du går i dina föräldrars fotspår (pappa Lennart har jobbat som kläddesigner och antikhandlare medan mamma Katarina säljer kläder med inriktning på bröllop)?

– Ja, det stämmer. Jag läste ekonomi och IT ett tag i Malmö men valde att satsa på mitt eget företag istället. Det jag verkligen tagit med mig från ”Robinson” är att jag litar på mig själv nu. Jag har lärt känna mig själv och det har gjort mig jättestark. Jag gör det jag själv vill.

– Att vara med där är bland det bästa jag gjort i mitt liv. Ett helt otroligt äventyr. Men det är samtidigt väldigt tufft. Tusen gånger värre än du kan ana! Den obebodda ön på Filippinerna är fantastiskt fin. Men att vara där utan mat och när det är jättevarmt är tufft.

Vad var det värsta med att vara med ?

– Det sociala spelet är nog det absolut värsta.

”Robinson” förknippas ju med pakter och intriger. Har du skaffat dig både vänner och ovänner för livet nu?

– Hahaha! Ja, men det är under väldigt speciella förhållanden man är på ön. Det är lite lättsammare utanför själva tävlingen.