Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

Pontus Gårdinger leder tävlingsprogrammet 'Duellen' tillsammans med Youtube-profilen Margaux Dietz. Pressbild.
Pontus Gårdinger leder tävlingsprogrammet "Duellen" tillsammans med Youtube-profilen Margaux Dietz. Pressbild. Bild: Johnny Wohlin/TT

De leder tävlingsprogrammet "Duellen"

Youtube-profilen Margaux Dietz leder tävlingsprogrammet "Duellen" tillsammans med Pontus Gårdinger.

"Jag är otroligt stolt och taggad på att, tillsammans med Pontus, få leda vårens stora underhållningsprogram", säger Dietz i ett pressmeddelande.

"När jag fick frågan om att programleda Duellen, och dessutom tillsammans med Margaux, var det ett väldigt enkelt beslut", säger Gårdinger.

I programmet möts människor, maskiner och djur "i galna, roliga och spännande dueller", skriver Nent Group i pressmeddelandet.

Varje söndag kommer olika lag att fajtas om en prissumma på 50 000 kronor. Tävlingen går ut på att förutse utgången i olika dueller. "Jag vågar utlova spännande och märkliga dueller som är roliga för hela familjen", säger Dietz.

Programmet har premiär på TV3, Viaplay och Viafree i vår.

Förutom "Duellen", kan tittarna även se fram emot en andra säsong av Camilla Läckbergs "Lyckoviken" och första säsongen av den tyskspråkiga dramaserien "Vi barn från Bahnhof Zoo" som bygger på Christiane Fs självbiografi med samma namn.

Dessutom släpps fem nya filmer i serien "Huss". Denna gång är det den kända figuren Irene Huss dotter Katarina Huss (Karin Franz-Körlof) som tar plats i tv-rutan.