Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Christer Sjögren. Arkivbild.

Christer Sjögren besviken på TV4

Han är ett av de stora namnen i årets "Så mycket bättre", men Christer Sjögren är besviken på hur han framställs i TV4:s stora underhållningsprogram.

För Expressen berättar dansbandskungen att han mejlat TV4 och berättat att han inte känner igen bilden av sig själv i programmet.

Förra lördagen var Louise Hoffsten huvudperson, och Sjögren tycker att han framställdes i dålig dager i det avsnittet. Nu hoppas han att TV4 ska tänka annorlunda när de klipper det avsnitt där han själv är i fokus.

- Jag sa att jag tyckte programmet var okänsligt och elakt klippt. Jag hoppas att mitt program inte blir klippt så. Jag vill ha en fair, bra och lite snällare och känslomässig riktning, säger han till tidningen.

I programmet har tittarna bland annat fått se Sjögren komma en dag senare än alla andra deltagare. Han är kritisk till att det inte framgick att det berodde på att han hade konsertåtaganden som inte gick att avboka, samt att han bad de andra artisterna om ursäkt.

- Det klippte de bort och så framstod jag som nonchalant, som om jag tänkte: "Jag som har hållit på i 50 år kan väl komma en dag en sent, för fint folk kommer sent", men så är det inte, säger han.

Programmets exekutive producent Martin Nygren säger att han är ledsen att Sjögren är besviken, men anser att man ger en rättvis bild av honom.

- Jag tycker aldrig att man har fått se en så rolig och avspänd Christer, säger han till Expressen.