Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Bo Kaspers Orkester gör arenaturné. Arkivbild.

Bo Kaspers på arenaturné i höst

Bo Kaspers Orkester tar sin show "Allt ljus på oss" på stor arenaturné. Tolv svenska städer för besök av bandet.

Krogshowen "Allt ljus på oss" hade premiär på Rondo i Göteborg i fjol, och har därefter spelats på Cirkus i Stockholm. Men nu är det alltså dags för hela landet att se den.

"På publikens begäran stuvar vi nu in vår tusendollarsshow i några långtradare och beger oss ut i landet. Vi önskar vi kunde ta föreställningen överallt men hoppas att vi ses på de ställen där det funkar att bygga upp den. Vi är sjukt stolta över en show vi tycker speglar oss och vår musik. Hopp och förtvivlan. Grubbel och fuldans", skriver bandet i ett pressmeddelande.

"Allt ljus på oss" beskrivs som en "storslagen och samtidigt intim" föreställning, där personliga berättelser varvas med låtar från bandets karriär. Showen regisseras av Hans Marklund efter manus av Anders Lundin.

Bo Kaspers Orkester slog igenom i början av 1990-talet med debutalbumet "Söndag i sängen" och låten med samma namn. Senaste skivan "Redo att gå sönder" kom 2015.

Biljetterna till arenaturnén släpps den 13 april.

Turnéplan: 16/11 Örebro 17/11 Västerås, 23/11 Stockholm, 24/11 Göteborg, 30/11 Linköping, 1/12 Karlstad, 5/12 Uppsala, 7/12 Luleå, 8/12 Örnsköldsvik, 9/12 Östersund, 14/12 Helsingborg, 15/12 Malmö.