Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Svenska edm-artisten Alesso har en roll i "Little black mirror", en spinoffserie på spanska från Netflix "Black mirror". Arkivbild.

Alesso gör tv-debut i "Black mirror"-spinoff

I väntan på att säsong fem av den dystopiska serien "Black mirror" har premiär i juni kommer Netflix med en mini-spinoff riktad till en spansktalande publik, skriver Variety. Medverkar i "Little black mirror" gör förutom ett flertal spanska skådespelare även svenska edm-stjärnan Alesso som verkar spela en dj i serien, enligt trailern som stjärnan postat på Twitter.

"Little black mirror" kommer i tre avsnitt som alla publiceras på Netflix latinamerikanska Youtubekonto med start 26 maj. Hur långa avsnitten kommer att vara är ännu inte känt. Den första säsongen av "Black mirror" hade premiär 2011 och serien består av fristående avsnitt som på olika sätt avhandlar den moderna teknologins baksidor.

Alesso heter egentligen Alessandro Lindblad och är ursprungligen från Stockholm. Han har samarbetat med bland andra Sebastian Ingrosso, Calvin Harris, Tove Lo och David Guetta. 2015 släppte han albumet "Forever" och ett nytt album uppges vara på gång.