Stärk din relation i appen Birds Relations

Psykologerna Clara Zelleroth och Helga J Wennerdal berättar om hur appen Birds Relations kan hjälpa dig.

ANNONS
LocationVarberg|
|

De legitimerade psykologerna Clara Zelleroth och Helga J Wennerdal ligger tillsammans med Sofia Brandt och Isa Cederberg bakom appen Birds Relations, som kan utveckla och stärka parrelationen, och vara en ingång till eller komplement till parterapi.

Hör om hur appen fungerar och hur du enklast kan komma igång i poddavsnittet där Helga och Clara även berättar om sin bok och ljudbok "Må bra som förälder". De delar även med sig av sina egna erfarenheter av familjelivet och hur det är när ens föräldrar separerar vid olika tidpunkter i livet.

Lyssna här:

Podd om bonusfamiljer

I avsnitt 233 får ni även höra lite om poddarnas bonusfamiljsvecka och vad som har varit "high and low" i deras relation med varandra och barnen den senaste tiden.

ANNONS

Skicka gärna in tips om ämnen, som kan diskuteras i podden, via Instagram eller Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Skapades sommaren 2017

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001, med bonuspappan på trummor).

ANNONS