Nacho Kids – en ny metod för din familj

Lori och David Sims i South Carolina, USA, var nära att skilja sig efter två år. Då skapade de Nacho Kids – en metod för att förbättra relationerna i bonusfamiljer.

ANNONS
LocationVarberg|
|

I veckans poddavsnitt berättar makarna Lori och David Sims om hur de upptäckte och räddade sitt äktenskap genom Nacho Kids.

Det är en metod där bonusförälderns stress kan minskas genom att den biologiska föräldern tar allt ansvar för uppfostran, men kan delegera exempelvis till familjens andra vuxna att upprätthålla de gemensamma reglerna man har bestämt. Läs mer på Nachokids.com.

Lyssna här:

Nära att skilja sig

David Sims hade trillingsöner och en äldre son när han träffade Lori, vars son blev den femte pojken i familjen i Lancaster, South Carolina på den amerikanska östkusten.

Efter ett tag märkte de att allt de diskuterade var det negativa kring framför allt Loris relation med Davids söner, som hon försökte uppfostra och nästan blev utbränd av. Efter två år var skilsmässan inte långt borta.

ANNONS

När en terapeut upprepade ”They’re not your kids” blev det med sydstatsdialekt ”They’re nacho kids” och Nacho Kids blev senare namnet på filosofin som makarna sprider via bland annat sin hemsida och podcast.

Skicka tips till podden

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

Flera avsnitt finns här:

ANNONS