Jenny berättar om livet som kramhealer

Vad gör en kramhealer egentligen? Och varför är det mest män som kommer hem till Jenny Molin för att få närhet och en beröring som inte övergår i sex?

ANNONS
LocationVarberg, Båstad||

Hör Jenny Molin berätta om sitt ovanliga yrke, som på engelska heter ”professional cuddler” och är en terapiform som dras med vissa fördomar.

I podden förklarar Jenny hur hon med både magkänsla och skriftliga kontrakt ser till att få endast seriösa kunder, som mår bra av kramar och annan icke-sexuell beröring med kläderna på.

Terapi och musik

Vi får även en inblick i Jenny Molins tid i en bonusfamilj och kastas in i något som liknar parterapi för oss själva, med fokus på våra behov.

Jenny Molin är även konstnär och sångerska och podden avslutas med ett smakprov på den senaste singeln med duon Jenny & Andreas.

ANNONS

Förutom intervjun och veckans high and low innehåller avsnittet även en diskussion om bonusfamiljer i karantän under pandemin – en situation som vi själva precis har klarat av.

Skicka in tips

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

ANNONS