Jennie blixtförälskad – fick tre döttrar till

Jennie Bertilson om svackan, förälskelsen och föräldrakursen.

ANNONS
|

I veckans poddavsnitt berättar Jennie Bertilson i Enköping om när hon blev blixtförälskad i Olle och de bildade en bonusfamilj med två döttrar var och snart en gemensam. Hör om hur omgivningen reagerade och vad det enda är som Jennie kan ångra?

Jennie Bertilson pratar även om Bonusfrid – företaget hon startade efter att ha gått kursen Aktivt ledarskap för bonusfamiljer hos Familjeträdet i Ystad. Då föll allt på plats och nu vill hon själv utbilda ombildade familjer.

Avsnitt 196 av podden avslutas med en överraskning som har med kärlekens fem språk att göra.

Missa inte att vi numera finns i appen Clubhouse, där vi varje söndag klockan 9.00 på morgonen leder samtalet i ett rum kallat "Bonusfamiljsnack". Välkomna att lyssna, ställa frågor och komma med egna inspel.

ANNONS

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

ANNONS