Helena Blomljus jäser te nära Ullared

Konstnären Helena Blomljus trodde aldrig att hon skulle leva i en andra bonusfamilj – men så blev hon kär i en tidigare granne, flyttade till en prästgård utanför Ullared och började tillverka kombucha.

ANNONS
LocationUllared|
|

Att livet kan förändras vet Helena Blomljus, eller Helena Larsdotter Patricia Eleonora Blomljus-Brorsson som hennes fullständiga namn lyder.

I podden kan ni höra henne berätta om livet i en bonusfamilj med mentale coachen och föreläsaren Tomas Enhager – och allt som hände sedan.

Ett par år efter skilsmässan fann Helena nämligen kärleken i en tidigare granne i Frillesås, Anders Brorsson. Nu bor hon i Egnared utanför Ullared och gör egen kombucha, en probiotisk dryck baserad på svart te.

Lyssna här:

Helena Blomljus berättar om sina fyra familjer: uppväxtens i Mölndal, den egna kärnfamiljen, första bonusfamiljen med två barn var och två gemensamma och den nuvarande familjen med tre vuxna bonusbarn som har flera barn.

ANNONS

Hör om en lycklig skilsmässa, men även om saker som kunde ha anpassats bättre efter barnen.

En penisformad tårta

I poddarnas egen vecka har det varit festligheter i dagarna tre, med en höjdpunkt i äldsta dotterns 20-årskalas, som innehöll både en penisformad tårta och en teatral mordgåta för utklädda släktingar och vänner.

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

LÄS MER: Jenny får betalt för att kramas

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).

ANNONS