Första anhörighandboken om tvångssyndrom

I boken ”Tvång – en guide för dig som anhörig” ger AnnKatrin Noreliusson goda råd om hur man bemöter en närstående med OCD, tvångssyndrom.

ANNONS
LocationVarberg|
|

AnnKatrin Noreliusson i Hudiksvall vet hur det är att leva i en familj med flera npf-diagnoser och vara anhörig till ett barn med tvångssyndrom. Det fick henne efter många år som tandtekniker att på heltid börja hjälpa andra i liknande livssituationer.

I podden berättar AnnKatrin om sitt arbete med att skrota skammen och höja kunskapen kring neuropsykiatriska funktionsvariationer. Hon ger råd till föräldrar och berättar om sin nya bok ”Tvång – en guide för dig som anhörig”.

Lyssna här:

Podd om tvångssyndrom

AnnKatrin Noreliusson coachar, föreläser och utbildar grupper om tvångssyndrom genom Familjebalans och OCDhjälpen. Hon driver även Familjebalanspodden och Tvångspodden.

ANNONS

Skicka gärna in tips om ämnen, som kan diskuteras i podden, via Instagram eller Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

Skapades sommaren 2017

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001, med bonuspappan på trummor).

ANNONS