Amerikansk psykolog ger råd till bonusföräldrar

Efter 45 år med inriktning på bonusfamiljer vet psykologen Dr. Patricia Papernow utanför Boston vad som fungerar – och inte.

ANNONS
LocationVarberg, USA|
|

När Patricia L. Papernow skulle doktorera i psykologi på 1980-talet upptäckte hon hur lite som var skrivet om bonusfamiljer, som blev hennes specialämne. Nu har det kommit fler böcker och två av klassikerna har hon själv skrivit, 1993 respektive 2013.

I podden berättar Dr. Patricia Papernow bland annat om fem vanliga problemområden för ombildade familjer och ger föräldrarna råd.

Lyssna här:

Podd om bonusfamiljer

Hur det gick i poddarnas bonusfamilj i Varberg under den intensiva helgen med bland annat en släktträff får ni också höra i avsnitt 239.

Skicka gärna in tips om ämnen, som kan diskuteras i podden, via Instagram eller Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla på: bonuspappan.plusmamman@gmail.com

ANNONS

Skapades sommaren 2017

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001, med bonuspappan på trummor).

ANNONS