Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/7

Ny app kan hjälpa skilda föräldar

Stefan Bondessons app Happy X ska minska gnället om pengar.

Med appen Happy X vill Stefan Bondesson förenkla den ekonomiska uppdelningen för separerade föräldrar och bonusfamiljer och därmed minska irritationsmomenten – för barnens skull.

I appen kan man spara kvitton och räkna ut hur mycket man ska betala varandra. Där finns även en kalender och en chattfunktion.

Lyssna på poddavsnittet här:

Ovanlig inspelning

Detta är första gången vi spelar in ett poddavsnitt utan att vara i samma rum. Maria är nämligen på semester i huvudstaden, medan Martin jobbar en sista vecka i Varberg innan han också får semester. Missa inte Marias besvikna reaktion på ett av hans inköp i mataffären…

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).