Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Moa Herngren om svärmorsrelationen

Efter att ha haft covid-19 skriver Moa Herngren nya avsnitt av ”Bonusfamiljen” och pratar om romanen ”Svärmodern”.

I det nya poddavsnittet berättar Moa Herngren om sin nya roman "Svärmodern" (Norstedts) och hennes egen situation som svärmor till sin sons sambo och med en svärmor som inte är farmor till hennes son.

Kändis fick covid-19 av coronaviruset

Moa avslöjar även hur det är att ha drabbats av coronaviruset och ha haft covid-19, men att hon nu är igång och skriver manus till den fjärde säsongen av tv-serien "Bonusfamiljen".

Lyssna på podden:

I podden diskuterar vi även semester, midsommar och våra egna erfarenheter av att träffa föräldrarna till vår tidigare partners.

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).