Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Minnesord över Lars-Erik Karlsson 1951-2021

Vår vän Lars-Erik Karlsson från Lill-Olas i Väröbacka har gått ur tiden.

Han lämnar ett stort tomrum efter sig och vi minns honom med värme, kärlek och respekt. Han var ödmjuk, positiv och rättvis till sin personlighet.

Lars-Erik var en sann föreningsmänniska och uppbar vid sitt frånfälle ett flertal uppdrag i föreningar, styrelser och nämnder.

Han var också en naturvän där blommor, odlingar och på senare tid även fåglar var det stora intresset.

Tillsammans med sin hustru Eva drev han ett företag med blomsterodling och försäljning i Partihallarna i Göteborg. Han var även ombud för Dina Försäkringar. Lars-Erik tillhörde Brandkåren i Värö många år, ända till sin pension.

Föreningslivet och politiken var en del av Lars-Eriks liv. Det började i CUF, 4H i unga år, Sedan blev det Centern både på lokal och regional nivå.

Lars-Erik spelade en stor roll i starten av Munkagårdsgymnasiets och dess positiva utveckling. Hans goda samarbetsvilja och goda humör var omvittnat bland personal och styrelser i alla föreningar, politiska nämnder och styrelser där Lars-Erik var ordförande och ledamot. Han var mån om att alla i hans närhet hade det bra.

Svenska Kyrkan, och Studieförbundet Vuxenskolan är organisationer som han varit i ledande ställning i.

Revisorsuppdrag i Värö Lantmannaförening, Göteborgs stift och ordförande i Valnämnden i Varbergs Kommun vittnar om ett stort förtroende.

Hembygden var viktig för Lars-Erik och hans engagemang i upprustningen av Sunvära Kvarn var stort.

Vi minns även Lars-Erik som en vän av kalas, festligheter och sammankomster av skilda slag. Han var en mycket social och utåtriktad person och hade nära till skratt.

Vi saknar honom djupt och våra tankar går till hustrun Eva, barn och barnbarn.

Göran Barkevall

Vivianne Johansson

Ove Karlsson

Göran Karlsson