Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/7

Möt prästens nya bonusfamilj

Martina Vallerius om skammen, huset, boken och bonusbarnen.

Hur är det att gifta om sig när man är präst och har lovat varandra evig trohet? Hur går det att flytta ihop innan de sex barnen har hunnit lära känna varandra? Och vilken roll spelar själva huset?

Hör prästen Martina Vallerius i Trönninge utanför Varberg och hennes make Tomas Eriksson prata om skamkänslor efter skilsmässan och boken "Hoppets änglar".

Som bonus berättar Martinas 19-åriga dotter Alice om hur det var att hennes mamma blev kär i pappan till en tidigare klasskamrat och vad som är jobbigast med att bo två veckor i taget hos sina ursprungsföräldrar.

Lyssna här:

I avsnitt 172 av podden Bonuspappan & Plusmamman får även veta om Maria har covid-19 eller astma, om vi klarade utmaningen i Formsatsningen (att gå ner fyra procent av kroppsvikten på fyra veckor) och om vi tror att man kan trampa en bioförälder på tårna genom att vara en engagerad bonusförälder.

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).