Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Johan Östling om sin nya bonusfamilj

Johan Östling från ”Hela Sverige bakar” berättar om hur han mötte nya kärleken på ett företagsgig och nu lever varannan vecka-liv med barnen.

När musikern och komikern Johan Östling var i Varberg för att göra showen ”Värmländsk voodoo” passade han även på att gästa podden Bonuspappan & Plusmamman för att prata om sin bonusfamilj.

48-åringen från Karlstad pratar om sin uppväxt, andra vänsterhänta gitarrister och avslöjar även hur det gick till när han under ett företagsgig fick kontakt med Charlotta Ström, som nu är hans sambo och bonusmamma till hans barn.

Lyssna här:

Missa inte att Johan Östling även har en egen podd med sin vapendragare Björn Ling: ”Fem i topp”.

Om tv-serien ”Bonusfamiljen”

I avsnitt 218 av Bonuspappan & Plusmamman hittar vi nya likheter mellan tv-serien "Bonusfamiljer" och situationer i våra egna liv och skojar även om att starta rådgivningsfirman VÄGEN UT, för de som vill lämna sin bonusfamilj men inte vet hur det ska gå till.

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).