Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/11

Grammisgalans programledare minns sexövergreppen

Rennie Mirro berättar om livet som förälder i en bonusfamilj.

I veckans bonusavsnitt av podden Bonuspappan & Plusmamman berättar Grammisgalans programledare Rennie Mirro bland annat om hur de sexuella övergreppen han utsattes för som liten har påverkat honom som förälder.

LYSSNA HÄR:

Rennie Mirro ledde nyligen Grammisgalan och sjöng då med sin pappa Eric Bibb, men i podden berättar han om hur det var att växa upp med sin mamma Francine och bonuspappa David och deras sjungande döttrar Zoey och Sarah Dawn Finer.

Rennie pratar även om sin egen bonusfamilj, med fru, en liten dotter och en 14-årig son från ett tidigare äktenskap. Vi prata även om hur utseendet och hudfärgen har påverkat honom och varför dans i vissa kretsar fortfarande betraktas som feminint.

Intervjun gjordes på Friends arena i september 2018 inför matchen mellan AIK och Hammarby, som Rennie Mirros favoritlag AIK vann med 1-0 inför 49.000 åskådare.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Den som vill föreslå ett diskussionsämne inför nästa veckas podd når oss alltid via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).