Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/8

Fredrik och Oliwer pratar smink och adoption

Att det skiljer 16 år mellan Fredrik Bromander och hans sambo Oliwer Lundin gör att det blir svårt för dem att adoptera. Men barn finns redan i deras regnbågsfamilj, i form av Fredriks två tonåringar.

Att Oliwer är närmare sina bonusbarn i ålder än sin sambo Fredrik är en detalj som tas upp i poddsamtalet med paret i Linköping där båda arbetar med smink och hudvård.

Lyssna här:

I avsnitt 201 diskuterar vi även om det finns kärleksspråk förutom de fem som Gary Chapman har skrivit om och som Helene Arkhem och Åsa Nyvall har presenterat i en svensk bok: gåvor, tjänster, fysisk beröring, bekräftande ord och tid tillsammans.

Vi hittar ett par språk som kan klassas som dialekter, men som ingår i ovanstående, men även två helt nya kärleksspråk som vi vill lyfta fram. Missa inte det!

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).