Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Fred mellan Varbergarna och ”Ullhararna”?

Margurite och Marcus bor på en mordplats.
Tipsa oss om ämnen

Om Åsbro gästgiveri i Derome berättas det att en tidigare ägare blev ihjälslagen när han skulle mäkla fred mellan de tillresta från Varberg och Borås-trakten.

Över 200 år senare är det desto fredligare och Margurite Sandersson kan skoja om att hon är från Valinge men hennes sambo Marcus Strandberg från Horred, på andra sidan kommungränsen.

Hör deras egna ord om bonusfamiljslivet i det gamla huset på 320 kvadratmeter.

Lyssna här:

I avsnitt 174 av podden Bonuspappan & Plusmamman får vi höra om hur Margurite och Marcus träffades (en trebarnsmamma och en 24-årig fotbollsdomare) och har planerat det stora huset för sig och de fyra döttrarna.

Paret förklarar även hur det är att ha tvillingar och varför Marcus blev livrädd en av de första nätterna i det stora gamla huset, som har anor från 1700-talet.

Vi berättar även om poddaren Marias senaste äventyr i Stockholm och hennes fundering på vad man skulle göra om man var tvungen att hålla sig isolerad och inte träffa några andra personer.

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: bonusp[email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).