Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/6

Får man göra hål i bonusbarnen?

Bör du fråga båda vårdnadshavarna före en piercing?

I veckans poddavsnitt diskuterar vi fem händelser som olika bonusmammor har berättat om. En av dem var med bonusdottern och tog hål i öronen, men frågade inte ursprungsmamman, utan bara sin man, flickans pappa. Var det rätt eller fel?

Måste man som bonusförälder fråga båda vårdnadshavarna innan man åker till akuten eller går på en gudstjänst med bonusbarnen? Ska den andra ursprungsföräldern kunna bestämma att bonusföräldern inte får följa med på utvecklingssamtal i skolan eller anmäla barnet till en ridskola?

Lyssna här

Vi börjar även årets projekt, som är att gå igenom föräldrabalken och råkar fastna i några rader om vanemässig inseminering…

Ni når oss alltid via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent”, ”Portable purple diesel kitchen” och ”Texans are forever” från 2001).