Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/117

Bonuspappan & Plusmamman – med coachen Marie Wetterstrand

Ledarskapsexperten Marie Wetterstrand ger tre intressanta råd kring familjeproblem.

Utifrån sin roll som mentor och coach med ledarskapsutveckling som specialitet ger Marie Wetterstrand sin syn på tre vanliga dilemman i bonusfamiljer. Lyssna på hennes råd.

Marie Wetterstrand växte upp i en bonusfamilj och har 20 års erfarenhet av ledarskap i olika företag. Hon kan se likheter med en familj, där det också behövs goda chefer och duktiga medarbetare med förmåga att samarbeta, lyfta varandra och kompromissa kring konstruktiva lösningar.

Efter veckans artikel i FN:s barnkonvention tar podden upp en inskickad fråga om problem kring hämtning och lämning av barn som flyttar mellan två bonusfamiljer. Hur gör man lättast om man exempelvis inte vill att ens ex eller hens nya kärlek ska komma in i ens hem varje gång barnen ska hämtas eller lämnas? Var och av vem kan man får hjälp?

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: [email protected]

LÄS MER: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj