Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/10

Bonuspappan & Plusmamman – med Bianca Ingrossos bonusmamma

Åsa berättar om Bianca Ingrossos ätstörningar och rapparen Dogge minns den dramatiska förlossningen i sovrummet.

Tillbakablick med sex kända personer som lever i bonusfamiljer. En är en känd föreläsare och filmregissör och en är en skådespelare från "Bonusfamiljen". Lyssna här:

En av de utvalda favoritgästerna i podden är Dogge Doggelito, som berättar om en dramatisk förlossning mitt i natten hemma i Alby, där den kände rapparen räddade livet på sin nyfödda dotter. Mindre än tre år senare avlider hans fru Leonida i lungcancer. En annan är Åsa Ingrosso, som är bonusmamma till Oliver, Benjamin och Bianca Ingrosso och var den som upptäckte den sistnämndas ätstörningar.

De fyra andra gästerna är Kay Pollak, flitig föreläsare, framgångsrik filmregissör och plusmamman Marias guru, Anders Magnusson, bankrånaren som blev vd för Svenska institutet för sorgbearbetning, influencern Vivi "Mammasanningar" Wallin och Fredrik Hallgren, skådespelare i "Bonusfamiljen" och de nya Sune-långfilmerna.

Efter veckans artikel ur FN:s barnkonvention diskuteras ett typisk dilemma i bonusfamiljer – när det strular i överlämningen. Vad gör man när barnen inte vill flytta över till den andra vårdnadshavaren?

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan firar 50 år med bröllop