Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.

1/126

Bonuspappan & Plusmamman – med artisten Jessica Andersson

Inför showen i Falkenberg berättar Jessica Andersson om uppväxten i fosterhem, flytten till Halland och hur hon blev kär i en världsmästare i ostronöppning.

Den 26 oktober fylls Falkenbergs stadsteater av "På dejt med Jessica Andersson", där huvudpersonen sjunger en duett med sin son Liam och berättar om livets mörka och ljusa sidor. Lyssna:

I podden berättar Melodifestivalvinnaren och Diggiloo-veteranen Jessica Andersson även om en otrygg uppväxt där syskonen hamnade i olika fosterfamiljer, men också om sitt lyckliga liv i norra Halland med sin sambo Johan Malm, som är världsmästare i ostronöppning.

Via FN:s barnkonvention kommer vi in på veckans skummaste händelse, när en äldre man som ville ha städhjälp skickade opassande sms till vad han trodde var vår 15-åring. Det slutade med att vi ringde polisen.

Missa inte heller Marias nya ”toarullemetod” för att få hjärnan att fokusera på rätt detaljer, så att du blir gladare och uppskattar dina barn och bonusbarn mer, eftersom eventuella besvikelser inte märks lika tydligt.

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: [email protected]

LÄS MER: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj