Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/116

Bonuspappan & Plusmamman – möter tonårsstjärnan från succéserien

Så gick det till när Jacob Lundqvist fick rollen som William i tv-serien "Bonusfamiljen".

Jacob Lundqvist, som spelar William i ”Bonusfamiljen”, berättar om hur det känns att spela sur tonåring och hur det går att kombinera skådespeleriet med skolan.

Efter veckans artikel i FN:s barnkonvention pratar vi mer om ”Bonusfamiljen” och om att Maria tycker att ursprungsföräldrar och bonusföräldrar oftast curlar barn av olika anledningar.

Vi avslöjar även vem som får äran att bli gäst i avsnitt 100 och svarar på en underlig fråga: Skulle Martin, som är närmare sitt mål med viktnedgången, suga i sig fem kilo fett ur Maria, om det var möjligt för att hjälpa henne?

Hör gärna av er till oss via Facebook, Instagram eller mejl: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Läs mer: Kändisar gästar halländsk familjepodd

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria Åkesson och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017. Musiken är skriven av Karin & Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever”, från 2001).

Här hittar du tidigare avsnitt av podden

Läs mer (inloggning krävs): Maria & Martin lever i en bonusfamilj