Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Barnpsykologen ger dig tips om bonusfamiljen

Jenny Klefbom berättar om sina två pappor.

När psykologen Jenny Klefbom gifte sig framförde hennes bonuspappa, som var operasångare, och hennes biologiska pappa, som var tonsättare, en musikalisk hyllning.

I podden berättar hon om sina egna erfarenheter av att leva i en bonusfamilj och svarar på frågor om hur man kan lösa olika kniviga situationer kring barnen.

Lyssna här:

Jenny Klefbom har medverkat många gånger i TV4:s Nyhetsmorgon och även skrivit böcker – den senaste heter "Fixa föräldraskapet". Hon är även aktuell som sångerska i gruppen r.ot, som nyligen släppte "Drömmarnas garn: dikter av Harriet Löwenhjelm".

I veckans podd bjuder vi dessutom på en nyhet om att släkten Erlandsson har utökats med en liten Bianca.

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).