Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/9

Anettes man korsar stängda landsgränser i Afrika

Kyrkogårdschefen Anette Drammeh vet hur det är att gifta sig för fjärde gången, efter att ha fått tre barn med två olika pappor.

När Anette Drammeh berättade att hennes make Lamin korsar stängda landsgränser i Afrika för att göra en intervju med Migrationsverket på Svenska ambassaden i Mali ville vi förstå ha med henne i podden.

Hemma på Sätra prästgård berättar hon både om sina bonusbarn i Gambia och sina tre biologiska barn, som i perioder har levt många mil ifrån varandra. Lyssna här:

I avsnitt 179 av podden Bonuspappan & Plusmamman pratar vi även om Helles halloweenkalas, vår helg i stugan i Småland och möjligheten att mörda någon med mjöl gjort på nötter och mandel.

Tipsa oss om ämnen

Skicka gärna in tips om ämnen som vi kan diskutera i podden. Vi tar gärna emot åsikter och berättelser via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).