Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/5

Åsa Schill jobbar i Jesper Juuls anda

Terapeuten och coachen i norra Halland driver Family-Lab Sverige.

Åsa Schill är utbildad av den danske psykoterapeuten och författaren Jesper Juul och driver den svenska delen av organisationen han grundade: Family-Lab.

Vi pratar förstås om Jesper Juuls idéer om en icke-auktoritär barnuppfostran och får många olika tips om hur man ska möta barn i olika åldrar.

Åsa Schill arbetar bland annat med familjecoaching, KBT-terapi och föräldracirklar, och växte själv mest upp med sin pappa och bonusmamma.

Efter att vi har avslutat kapitel sju av Föräldrabalken berättar Martin en kanske verklig historia om toapapper och en påhittad om att fotboll är på liv och död.

Tipsa oss gärna om ämnen att diskutera i podden. Skicka åsikter och berättelser till oss via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).