Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/7

Änkan Monica om livet med Alf Robertson

Dokumentärfilm i tv och ny skiva med egna låtar i år.

Konserten med Monica Robertson i Frillesås den 22 mars har blivit framflyttad på grund av coronaviruset, men något nytt datum är inte bestämt ännu (köpta biljetter gäller).

Men en poddinspelning om hennes liv före, tillsammans med och efter Alf Robertson blev det, alltså den legendariske vis- och countryartisten som avled på självaste julafton 2008.

LYSSNA HÄR:

Ett musikaliskt arv

Hur var det att bli änka med två små döttrar och efter ett tag börja föra vidare Alf Robertsons musikaliska arv?

Monica berättar om den kommande dokumentären, sitt sjätte egna album, dejting och hur det känns att barnen är på väg att bli vuxna och flytta hemifrån.

LÄS MER: Dokumentär om Alf Robertson

Vi går vidare med lagtexten i Föräldrabalken och kommer in på kapitel sex, om vårdnad, boende och umgänge.

Maria tvingar Martin att försöka berätta en rolig historia och sedan hamnar vi konstigt nog i en diskussion om en tysk kannibal.

LÄS MER: Bonuspappan Martin firar 50 år med bröllop

Den som vill föreslå ett diskussionsämne inför nästa veckas podd når oss alltid via våra sociala medier, Instagram och Facebook – där även Bonusfamiljernas diskussionsgrupp finns. Eller mejla till oss på: [email protected]

Bonuspappan & Plusmamman är en podd om livet i en bonusfamilj, med tyngdpunkt på föräldraskap och relationer. Den skapades av Maria och Martin Erlandsson i Varberg sommaren 2017.

Musiken är skriven av Karin och Marcus Bodin och framförd av CC Campers (delar av låtarna ”Rent a tent” och ”Texans are forever” från 2001).