Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Lediga lägenheter i Halland

Halland är en riktigt trevlig region att bo i. Tänk på alla sandstränder vid kusten, det stora varuhuset i Ullared eller Varbergs fästning som även har konserter utomhus.

Halmstad har länge varit en klassisk militärstad med Hallands regemente och Hallandsbrigaden. Fortfarande än idag finns militära inslag som Försvarsmaktens tekniska skola och Hallandsgruppen. Halmstad är en klassisk turiststad men också hem för barnfamiljer, studenter och yrkesarbetande. I området finner du mysiga korsvirkeshus och Sankt Nikolais kyrka som härstammar från medeltiden. I Halmstad är många anställda i den offentliga sektorn som högskolan och sjukhuset.

Hyra bostad i Halmstad

Boende centralt är inte alltid det enklaste att få tag på, men tveka inte att kontakta några av de privata hyresvärdarna, så kanske de har en lösning för dig. Är det så att du trivs i en genuin och äldre miljö rekommenderas Östra Förstaden med vackra stenhus och arkitektur i jugendstil.

Hyra studentbostad i Halmstad

Nyhem ligger i de östra delarna av Halmstad och erbjuder studentlägenheter till bra pris. På Bolmensgatan och Gamletull kan du också hitta studentlägenheter. För dig som student finns också möjligheter för att hyra en stuga på Östra Stranden med havet som granne samtidigt som högskolan ligger alldeles i närheten.

BostadsZonen är en bostadsportal där du kan söka efter lediga lägenheter i Halland.

Här kan du söka bland olika boendeformer och perioder som passar dig. Det finns även rum eller andra bostäder som är möblerade, vilket underlättar för alla som söker något tillfälligt. Du kan även hitta bostäder som rum i ett boende med andra, lägenheter, villor, hus och sommarstugor. Några alternativ gäller för kortare

perioder, som några enstaka månader, medan andra riktar sig till de som söker för en längre period.

Hos BostadsZonen kan du även läsa recensioner från tidigare hyresgäster i en viss lägenhet eller ett visst hus och det kan ge dig en bättre bild av hur det skulle vara att bo där. Du kan enkelt hitta recensioner på portalen genom att klicka på Halland på kartan. Detta kan ge dig en mer subjektiv bild av boendet och dess närområde.

Enligt siffror från Statistiska centralbyrån är Halland den populäraste platsen att flytta till. Här har man en väldigt hög nettoinflyttning. Den högsta när man jämför de senaste 20 åren. Kungsbacka och Varberg är populärast. Det är de enda av Hallands kommuner som haft fler som flyttar in än ut varje år under 2000-talet.