Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Tina Thörner gästar Varbergs näringslivsdag i september. Bild: Privat
Tina Thörner gästar Varbergs näringslivsdag i september. Bild: Privat

Tina Thörner förstärker startfältet på Näringslivsdagen

Varbergs Näringslivsdag släpper nu ännu en föreläsare. Entreprenören och tillika en av Sveriges mest framgångsrika rallyprofiler Tina Thörner fullbordar programmet.

Om allt går enligt planerna och restriktionerna lättar i rätt takt kommer Näringslivsdagen 2021 att hållas den 8 september på Arena Varberg. Sedan tidigare är det klart att bland andra Anders Borg och Tilde de Paula gästar. Nu kompletteras talarlistan med kartläsaren, författaren, coachen och entreprenören Tina Thörner.

– Jag älskar Varberg och jag ser så mycket fram emot att få föreläsa denna dag och förhoppningsvis kan vi vara en görstor publik i september. Jag kommer gå ut stenhårt och prata om olika former av skiften så det gäller att sätta på sig säkerhetsbältet redan från start. Det blir plattan i mattan vill jag lova, säger Tina Thörner.

Årets tema för näringslivsdagen är ”Nu är det dags för nästa skifte”.

– Tina Thörner passar väldigt bra in i det temat. Det känns jättebra att vi nu har en komplett näringslivsdag. Nu hoppas vi bara att alla håller sig friska så att vi kan genomföra den, säger Niclas Wilhelmsson på NW Ewent och möten som står bakom arrangemanget tillsammans med Varbergs kommun, Företagarna och Länsförsäkringar Halland.

Även om några biljetter inte har kunnat säljas än så märker Wilhelmsson av att intresset för årets näringslivsdag är stort.

– Jag tror att det finns ett uppdämt behov av att träffas. Vi har aldrig haft så här stort intresse inför. Det är positivt, säger Niclas Wilhelmsson.

Skulle det visa sig att arrangemanget inte går att genomföra den 8 september så finns reservdatum inplanerade längre fram. Programmet kommer inte att förändras.

– Vi vet nog inte förrän i mitten på augusti tidigast hur det blir, säger Niclas Wilhelmsson.

Här hittar du de senaste bostadsaffärerna i Varberg, Falkenberg och resten av Halland.