Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Hej

Hej

1/18

Nya Salt tar form i Tylösand

Om en månad slår nya Salt upp sina portar i Tylösand. Och ägaren Paul Lundin hoppas att den pågående pandemin inte ska inkräkta allt för mycket på verksamheten.

På tisdagen var det dags för slutbesiktning av lokalerna.

– Allt föll på sin plats och nu återstår bara lite pappersexercis och finputs innan vi kommer att öppna den 29 maj, säger Paul Lundin.

Liksom för andra krogar vilar coronapandemin som ett mörkt moln över verksamheten.

– Vi vet ju inte vad som händer. Vi har till exempel varit tvungna att permittera hälften av vår personal innan vi ens har öppnat. Oavsett om vi kommer locka många matgäster eller inte kommer vi att följa myndigheternas direktiv och se till att våra gäster håller avstånd till varandra.

Paul Lundin visar stolt upp lokalerna som består av en lounge med bardel, en stor och en liten salong med plats för 150 respektive 70 gäster samt ett trädäck som ska rymma 80 gäster.

– Under sommaren kommer livräddarna hålla till i lilla salongen på dagtid. Övrig tid kommer lokalen hyras ut till bland annat bröllop och konferenser. Lilla salongen kommer att leva sitt eget liv med egen ingång och toalett.

”Lyckats bevara känslan”

Han tror att stammisarna kommer att känna igen sig.

– Jag tycker att vi har lyckats utforma stället på ett sätt som borde tilltala både nya och gamla gäster. Vi har lyckats bevara känslan från gamla Salt samtidigt som vi förstärker helhetsupplevelsen, säger Paul Lundin.

Restaurangen kommer att hålla öppet varje dag fram till den sista augusti. Därefter kommer öppettiderna begränsas till helgerna.

Här hittar du de senaste bostadsaffärerna i Varberg, Falkenberg och resten av Halland.