Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt HN
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Det är skillnad på odds och odds

Hur mycket vi än gläds åt det stora spelutbudet, blir det också allt svårare att hitta rätt aktör att vända sig till. Därför tänkte vi på Bästabettingsidorna.se dela med oss av några enkla tips som är bra att ha i bagaget när man letar efter en bettingsida att spela på. För det är faktiskt skillnad på odds och odds.

Först och främst. För att så snabbt som möjligt kunna hitta till den där bettingsidan som passar ens behov allra bäst, så rekommenderar vi ett besök på en jämförelsesida. Dessa sajter går nämligen ut på att ställa bettingaktörerna mot varandra så snabbt som möjilgt och förenklar ens letande avsevärt. Bästabettingsidorna.se är bästa guiden till alla bettingsidor på nätet, här får besökaren en smidig översikt över de mest populära bettingsidorna och deras olika för- och nackdelar.

Bonusar är inte allt

De flesta jämförelsesidor fokuserar stenhårt på spelbolagens olika bonusar. Även om detta är intressant bör man ha två saker i åtanke: 1) i Sverige får spelbolagen enbart dela ut en bonus till varje kund, 2) för stunden är samtliga bonusar begränsade till 100 kronor per spelare.

Av den anledningen är det bättre att fokusera på hur smidig sajten är att använda, om det finns tredjepartslösningar för att hantera transaktioner och om det går att registrera sig med hjälp av ens BankID. 

Poängen med att registrera sig med hjälp av E-legitimation är inte bara att det går snabbt, utan det är också tryggt och säkert eftersom man inte behöver dela med sig av sina personuppgifter. Med det i åtanke rekommenderar vi också att man vänder sig till en sajt som låter en sköta ens transaktioner via tredjepartstjänster som PayPal eller svenskutvecklade Trustly. Till skillnad från traditionella banköverföringar sker transaktioner via dessa tjänster nästan på momangen, utan att man behöver dela med sig av sina kontouppgifter.

Oddsen varierar spelbolagen emellan

För de som har spelat ett tag kommer detta knappast som någon nyhet, men för alla som precis har börjat med betting är det värt att upplysa om skillnaden på spelbolagens odds. Det är nämligen som så att siffrorna kan variera en del aktörerna emellan, och även om det knappast rör sig om några jättesiffror kan oddsskillnaden ha en relativt stor effekt på vinningen i det långa loppet.

Av den anledningen rekommenderar vi alltid spelbolag som har generösa odds och på så vis gör spelupplevelsen ännu roligare. Besök oss på Bästabetingsidorna.se för en djupare inblick i detta. Där hittar du nämligen recensioner och omdömen på våra handplockade favoriter!